Blog

költöztetés

Költöztetés gördülékenyen, megbízható csapattól, elérhető áron – forduljon hozzánk Ön is bizalommal, ha zökkenőmentesen szeretne költözni!

A költözés minden esetben egy összetett folyamat, viszont, ha megfelelően felkészülünk rá, akkor könnyedén lebonyolítható zökkenőmentesen. Fontos, hogy a költöztetés előkészítése időt igénylő feladat, hiszen mindent be kell csomagolni, ráadásul érdemes odafigyelni az ésszerűségre is. Most nézzünk néhány hasznos tippet, hogy a költöztetés során minden simán mehessen!

Először is a pakoláshoz szerezzünk be jó erős dobozokat és zsákokat. Célszerű úgy csomagolni, hogy egyúttal át is nézzük a dolgainkat, és ami szükségtelen, attól még a költöztetés előtt szabaduljunk meg! Figyeljünk rá, hogy egyik csomag se legyen túl nehéz, mert a leszakadó zsákok és dobozok komoly fennakadást okoznak majd a költöztetés során. A törékeny tárgyak csomagolásakor figyeljünk rá, hogy elég tömítőanyagot tegyünk a dobozokba, ezek lehetnek akár ruhák, lepedők vagy újságpapírok, a lényeg, hogy megakadályozzák a tárgyak összekoccanását. A dobozok külsejére érdemes ráírni, hogy melyik helyiségbe kerüljenek majd, ezzel rengeteg felesleges cipekedést megspórolhatunk. A költöztetés után kevésbé alakul majd ki káosz, ha tudjuk, hogy nagyjából mit rejtenek az egyes dobozok, erről célszerű listát vezetni.

költöztetés sokkal gyorsabban megy, ha a teherautóval a bejárathoz közel tudunk megállni. Célszerű megkérni a szomszédokat akár már előző nap, hogy ne parkoljanak oda. Sok helyen a liftnek van teherrésze is, ami alapvetően zárt, de szükség esetén ki lehet nyittatni. Erre mindenképp szükség lesz a nagyobb bútorokhoz, így erről se feledkezzünk meg! A könnyebb pakolás érdekében a szekrényajtókat, fiókokat ragasszuk le, a lapra szerelhető bútorokat csavarozzuk szét!

Amennyiben profi csapatot szeretne felkérni a költöztetésre Budapesten, a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal bővebb információért, munkatársaink készséggel tájékoztatják a részletekről a megadott elérhetőségeink bármelyikén!

Készítette: LikeSoft