Blog

költöztetés

Költöztetés Budapesten, megbízható, tapasztalt csapattal, gyorsan, megfizethető áron! Forduljon Ön is hozzánk teljes körű szolgáltatásért!

Sokan úgy félnek a költöztetéstől, mint a tűztől. Szinte mindenki hallott már rémtörténeteket, hogy megsérültek a bútorok, hogy a megbízott cég nem jött időben, hogy sokat kellett fizetni és persze még sorolhatnánk a rémesebbnél rémesebb sztorikat. Azonban szerencsére ennek nem feltétlenül kell így lennie: annak, aki cégünket hívja a költöztetéshez, nem kell semmitől sem tartania, hiszen csapatunk az elejétől a végégig lebonyolítja a folyamatot.

költöztetés gördülékenysége nagyban múlik már az előkészületeken. Például fontos, hogy csomagoláskor odafigyeljünk a dobozok, zsákok teherbírására, hiszen rengeteg kellemetlenséget okozhatnak a könyvek súlya alatt leszakadó dobozok vagy a túl sok ruha miatt szétszakadó zsákok. A megfelelő csomagolóanyagok használatával és némi odafigyeléssel ezek a problémák elkerülhetőek, és nem kell a költöztetés közben újból a pakolással foglalkozni.

Sokan nem gondolnak rá előzetesen, hogy mennyi időt és energiát lehet spórolni azzal, hogyha a teherautóval a bejárathoz közel meg lehet állni. Száz méter gyaloglás például nem tűnik soknak, de ha kiszámoljuk, hogy hányszor kellene megtenni ezt a száz métert, ráadásul nehéz bútorokat, háztartási gépeket cipelve, akkor könnyen belátható, hogy megéri előre megkérni a szomszédokat, hogy aznap hagyják szabadon a bejárathoz közeli parkolóhelyeket. Ennél könnyebben orvosolható hiba, ha a teherliftet nem tesszük használhatóvá, de érdemes erről is gondoskodni már a költöztetés napjának reggelén.

Sok mindenen múlik tehát, hogy a költöztetés mennyire lesz zökkenőmentes, de megfelelő előkészületekkel egyáltalán nem lehetetlen gördülékenyen lebonyolítani a napot. Cégünk teljes körű szolgáltatással áll az ügyfelei rendelkezésére, akár a be- és kicsomagolást is vállaljuk. Amennyiben költöztetés előtt áll és szeretne biztosra menni, forduljon hozzánk bizalommal, és bízza csapatunkra a feladatot!

Készítette: LikeSoft